Lierse SK heeft geld hard nodig: Drie sterkhouders moeten verkocht worden

Lierse SK heeft geld hard nodig: Drie sterkhouders moeten verkocht worden

03-08-2017 13:46
1

Lierse SK verzamelde vorig seizoen de meeste punten in de Eerste Klasse B, maar kwam door de competitiehervorming niet in aanmerking voor promotie. Het zal nu nog moeilijker worden om te promoveren, want Lierse moet noodgedwongen afscheid nemen van meerdere smaakmakers.

Zo hoopt Lierse SK onder andere Karim Hafez van de hand te doen voor een mooie prijs. De 21-jarige Hafez werd het afgelopen seizoen met succes uitgeleend aan het Franse Lens en de Egyptische linksback zou de interesse hebben gewekt van meerdere buitenlandse clubs. ''Hafez zal niet deelnemen aan competitiematchen en dat betekent dat we ervan uitgaan dat hij de club zal verlaten. En ja, we kunnen de opbrengsten van Hafez zeker gebruiken", laat manager Roel Rymen in Gazet van Antwerpen

"En dat geldt evenzeer voor Dylan De Belder en Zizo, die zich onmogelijk heeft gemaakt op Lierse en waarvoor we een oplossing moeten vinden. Maar nogmaals: geef ons wat tijd. Zowel op het sportieve als financiële vlak. En op beiden zie ik de toekomst van Lierse echt wel positief in." De Pallieters lieten eerder al Manuel Benson voor 1,25 miljoen verkassen naar Racing Genk.