OFFICIEEL: AS Roma kondigt bijzonder heuglijk nieuws over Nainggolan aan

OFFICIEEL: AS Roma kondigt bijzonder heuglijk nieuws over Nainggolan aan

27-07-2017 20:04

Het verhaal van Radja Nainggolan bij AS Roma is nog niet afgelopen. Beide partijen hebben dan toch een akkoord bereikt. De middenvelder verlengt zijn contract bij de Italiaanse club, dat kondigde AS Roma aan via de officiële kanalen.

De middenvelder heeft zijn contract bij de Romeinen met één jaar verlengd. Zijn nieuwe verbintenis loopt nu tot medio 2021. De 29-jarige Rode Duivel krijgt zijn zin en zal nu aan het nieuwe seizoen beginnen met een serieuze loonsverhoging.

"Ik laat nu zien dat dit eigenlijk is wat ik altijd al wou", zegt hij op de officiële website. "Ik ben dus ook heel tevreden. Vooral omdat ik hier mijn avontuur bij AS Roma kan voortzetten", klinkt het in een korte reactie.

Voorzitter James Pallotta kan zijn geluk niet op. "We zijn zeer tevreden dat Radja besloten heeft om langer bij ons te blijven. En dan in de belangrijkste jaren van zijn carrière. Vorig seizoen was hij één van de beste middenvelder ter wereld, het is dan ook niet meer dan normaal dat hij gelinkt werd aan enkele grote clubs. Er was echter geen twijfel dat hij zou blijven. Hij houdt van Roma en wij van hem", besluit Pallotta.