Hasi en Olympiakos doen uitstekende zaak in voorronde van de Champions League

25-07-2017 23:15

Het Griekse Olympiakos heeft een uitstekend uitgangspositie behaald in de derde voorronde van de Champions League. De troepen van trainer Besnik Hasi wonnen met 1-3 op het veld van het Servische Partizan Belgrado.

De Griekse topclub staat op die manier al met één voet in de vierde en laatste voorronde van het kampioenenbal. Olympiakos ging goed van start toen Marko Marin (ex-Anderlecht) zijn ploegmaat El Fardou Ben Nabouhane bereikte in het strafschopgebied en die na zes minuten de score kon openen.

Lang kon Besnik Hasi echter niet genieten van die voorsprong. Vier minuten later kwam Partizan alweer langszij via een doelpunt van Leandre Tawamba. Toch kon Olympiakos nog met een 1-3 zege terug naar Griekenland afreizen dankzij een schitterend schot Ben Nabouhane en een doelpunt van de ingevallen Emmanuel Emenike in de toegevoegde tijd.

Voormalige Standard-speler Mehdi Carcela werd tien minuten voor affluiten naar de kant gehaald door Hasi. Vadis Odjidja Oefoe speelde wel de volledige wedstrijd aan Griekse zijde.