Colombiaan is opgelucht na Gent-akkoord: ''Gelukkig is het probleem opgelost''

Colombiaan is opgelucht na Gent-akkoord: ''Gelukkig is het probleem opgelost''

Gepubliceerd: dinsdag 18 juli 2017 om 11:50di 18-07-2017 om 11:50

AA Gent zal binnen korte tijd zijn nieuwste aanwinst presenteren. Het Colombiaanse Millonarios heeft namelijk bevestigd dat hun verdediger Deiver Machado op weg is naar de Buffalo's. Het is nu nog enkel wachten op de officiële bekendmaking van Gent, want volgens Machado zelf komt ook alles in orde.

De 23-jarige linksback sprak nog kort met de Colombiaanse pers voordat hij op het vliegtuig stapte. Hij is blij dat hij zo goed als zeker een speler van Gent wordt. "De voorbije weken duurden lang", aldus Machado "Het was niet makkelijk voor de clubs om een akkoord te vinden. Gelukkig kon het probleem opgelost worden. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil er het maximale uithalen. Hopelijk kan ik me snel integreren bij AA Gent'', toont hij zich gretig.

Volgens de media in zijn thuisland legt Gent één miljoen euro op tafel voor hem, terwijl Millionaires ook een doorverkooppercentage van twinitg procent zou hebben bedongen. Hein Vanhaezebrouck krijgt zo zijn gewenste versterking voor de linkerflank, want door blessures van Kenny Saief en Nana Asare was de spoeling zeer dun voor deze positie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws