'United gaat niet tweede topspeler voor neus van Chelsea wegkapen: geen bod'

'United gaat niet tweede topspeler voor neus van Chelsea wegkapen: geen bod'

11-07-2017 14:25

De berichten uit Engeland dat José Mourinho opnieuw een speler voor de neus van Chelsea weg zou willen kapen berusten volgens Sky Sports niet op de waarheid. Manchester United zou willen stunten met de komst van Tiemoué Bakayoko, maar dat wordt nu tegengesproken door het medium.

Al weken wordt er onderhandeld tussen Monaco, Chelsea en Bakayoko over een transfer, maar de handtekeningen zijn nog altijd niet gezet. Volgens Sky Sports zit er echter schot in de zaak: Chelsea zou de Fransman deze week keuren en hem vervolgens maandag meenemen naar het trainingskamp in China en Singapore.

Chelsea hoeft in ieder geval niet te vrezen voor een tussenkomst van Manchester United. De club heeft geen bod uitgebracht en heeft zijn naam ook niet omcirkeld als target voor deze zomer. Daarmee lijkt de weg voor Bakayoko naar Chelsea helemaal vrij. De middenvelder zou na Willy Caballero en Antonio Rüdiger de derde zomerversterking van de Engelse kampioen worden. Eerder werd Romelu Lukaku wél door Manchester United voor de neus van Chelsea weggekaapt.

United heeft overigens wel interesse in Nemanja Matic (Chelsea) en Eric Dier (Tottenham Hotspur).