Keert Odoi terug naar België of niet? Akkoord met CEO, maar niet met eigenaar

Keert Odoi terug naar België of niet? "Akkoord met CEO, maar niet met eigenaar"

30-06-2017 17:08

KAA Gent blijft volop inzetten op Denis Odoi. Onze landgenoot is momenteel aan de slag bij Fulham FC, maar Gent ziet in hem de ideale opvolger voor Thomas Foket. Voorlopig zit het dossier echter wat in het slop, moet Michel Louwagie bekennen.

De manager van de Buffalo's geeft toe dat Odoi hen ten zeerste interesseert. Momenteel is het halve werk alvast gedaan. "We hebben een akkoord met de CEO van Fulham, maar niet met de eigenaar, en die leeft in Los Angeles. Afwachten dus...", weet Louwagie te vertellen over het dossier in Het Laatste Nieuws. De komende dagen moeten dus meer duidelijkheid brengen.

De inmiddels 29-jarige Odoi verdiende in België zijn strepen bij achtereenvolgens Oud-Heverlee Leuven, Sint-Truiden, RSC Anderlecht en Sporting Lokeren. Vorige zomer ruilde hij het Waasland in voor Londen, waar hij bij Fulham ging voetballen. In de Championship kwam hij dertig keer in actie. Nu zou hij dus de rechterflank van Gent voor zijn rekening moeten nemen, waar Foket hoogstwaarschijnlijk vertrekt.