Rode Duivel komt met hartverwarmende tekst en foto na deal van zijn leven

Rode Duivel komt met hartverwarmende tekst en foto na deal van zijn leven

26-06-2017 23:10

Een dikke proficiat is op zijn plaats voor Noémie Happart en Yannick Carrasco. De twee profiteerden van de zomerstop om in het huwelijksbootje te treden. Vrijdag zegden ze in Grace-Hollogne (nabij Luik) 'ja' tegen elkaar. 

In 2015 begonnen de Rode Duivel en de Miss België van 2013 een relatie met elkaar. Een jaar later gingen de twee viraal de wereld rond. Na een doelpunt voor Atlético Madrid in de Champions League-finale kuste Carrasco zijn vriendin, die in de tribune zat. Carrasco verloor de finale, maar zijn liefdesleven kreeg een geweldige boost.

Nu zijn de twee dus getrouwd. In het kasteel van La Hulpe vieren de twee hun grote feest. Volgens RTL Sport kost het feestje zo'n 500.000 euro. Ondertussen wordt Carrasco opnieuw aan een transfer gelinkt. Duitsland kan zijn volgende bestemming worden, maar misschien toch eerst best toestemming vragen aan zijn vrouw.

UPDATE 23.10 uur: Een trotse Carrasco had na zijn trouw op maandag nog even de tijd om fier uit te pakken op zijn Instagram. Hij toonde een foto van in de kerk, waarop een duidelijk tevreden koppel te zien is. 'Mijn baby, mijn engel, mijn vrouwtje. Het is officieel. We hebben de ringen uitgewisseld en laten elkaar nooit meer gaan! Veel emoties en een goed gevoel voor deze trouw. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en dit geluk met ons wilde delen', klonk het.