Peeters naar Caen: Hoorde plots niks meer van Oostende

Peeters naar Caen: "Hoorde plots niks meer van Oostende"

23-06-2017 08:35
3

Stef Peeters werd donderdag voorgesteld bij het Franse Caen, dat 1,35 miljoen euro neertelde voor de middenvelder van Sint-Truiden VV. De linkspoot stond ook in de belangstelling van KV Oostende, maar de Fransen speelden korter op de bal.

Oostende leek over de beste papieren te beschikken, maar de laatste tijd was het plots stil vanuit de kust. "Ik was al een tijdje op de hoogte van de interesse van Oostende, maar de jongste weken hoorde ik helemaal niks meer", verklaart Peeters in Het Belang van Limburg. "Ik ging er vanuit dat ik gewoon zou starten bij STVV, maar maandag kreeg ik plots telefoon."

Het was Dragan Siljanovski aan de lijn, de man die de belangen behartigt van Ivan Leko. "Hij vertelde me over de interesse van Caen. Het ging snel tussen de clubs, dus sprong ik donderdagochtend al om vijf uur in de wagen richting Frankrijk. Ik heb snel informatie ingewonnen over de club en ik was meteen voor deze overgang te vinden. Het voorstel was financieel en sportief aantrekkelijk. Wie wil niet voetballen tegen PSG en Monaco? Vorig seizoen zaten hier gemiddeld 17.000 supporters, het Stade Michel d'Ornano is prachtig."

Lees ook: OFFICIEEL: STVV speelt na Gerkens nu ook Peeters kwijt