Anderlecht kan niet meer rekenen op huurling, 'Krijgt nieuwe kans bij zijn club'

Anderlecht kan niet meer rekenen op huurling, 'Krijgt nieuwe kans bij zijn club'

04-06-2017 14:29
1

Landskampioen Anderlecht maakt volop werk van het nieuwe seizoen. Met Kums heeft Herman Van Holsbeeck alvast zijn cruciale pion voor het middenveld te pakken. Maar in doel heeft de manager nog enkele kopzorgen.

Door een operatie mist eerste doelman Frank Boeckx het begin van het nieuwe seizoen. Daarom wil paars-wit op zoek naar een nieuwe keeper. Kind van de club, Mile Silvar wil dolgraag aansluiten bij de A-kern, maar een basisplaats lijkt voorlopig nog te hoog gegrepen voor het talent. Anderlecht hoopt daarom nog steeds op de komst van Matz Sels. De Rode Duivel kan zich niet doorzetten bij Newcastle United en zou willen vertrekken om meer speelkansen te krijgen.

De kans dat huurling Ruben Martinez volgend seizoen nog voor RSCA speelt, lijkt weinig waarchijnlijk. Volgens La Opinion Coruna keert de doelman terug naar zijn club Deportivo La Coruna. Daar is zijn zijn grootste concurrent German Lux op weg naar Przemysław Tyton en krijgt Ruben volgens het Spaanse medium volgend seizoen de kans als eerste doelman in Spanje.