'Ook tweede en verhoogde miljoenenbod Spaanse subtopper niet genoeg voor Club'

'Ook tweede en verhoogde miljoenenbod Spaanse subtopper niet genoeg voor Club'

01-06-2017 11:45
11

José Izquierdo lijkt Club Brugge deze zomer zo goed als zeker te verlaten. De Colombiaanse smaakmaker is klaar voor een stap hogerop en kan onder meer rekenen op Spaanse interesse. Vooral Sevilla is erg concreet, maar Club wil zijn smaakmaker niet voor niks laten gaan.

De nummer vier uit de Spaanse competitie heeft zijn zinnen gezet op de Gouden Schoen. Sevilla bood al al eens 9,5 miljoen euro voor de flankaanvaller, maar dat was niet genoeg voor Blauw-Zwart. Ook het tweede en verhoogde bod van twaalf miljoen euro werd al snel afgewimpeld in Brugge. Club wil minstens vijftien miljoen voor zijn goudhaantje.

Of Sevilla nog een extra inspanning wil leveren voor de Colombiaan, lijkt nog maar de vraag. Ook de manager van Izquierdo bevestigde eerder al dat Sevilla met meer geld over de brug moet komen. "We hebben verschillende keren gesproken met Oscar Arias (sportief directeur bij Sevilla, nvdr.), maar op dit moment kan Sevilla de vraagprijs van Club Brugge niet betalen. Als de prijs niet zakt, is Sevilla geen optie", klinkt het in de Spaanse pers.