Louwagie bevestigt interesse: Hij heeft een interessant profiel

Louwagie bevestigt interesse: "Hij heeft een interessant profiel"

27-05-2017 20:50

KAA Gent wil zich roeren op de transfermarkt. De Buffalo's lijken wel naast Sven Kums te grijpen, die de voorkeur geeft aan Anderlecht. Gent heeft echter ook interesse in Jordi Vanlerberghe, gegeerd door Club Brugge. Algemeen manager Michel Louwagie steekt de belangstelling niet weg.

Of Gent al een bod heeft uitgebracht, wil hij niet gezegd hebben. Maar Vanlerberghe interesseert de Buffalo's wel degelijk. "Hij heeft een interessant profiel", bevestigt Louwagie aan Het Laatste Nieuws. "Hij is Belg, jong en polyvalent. Wij hebben ons ook geïnformeerd bij mensen die hem kennen. Het is een jongen met een goede ingesteldheid en bovendien deed hij het goed in de slotwedstrijd van de reguliere competitie tegen ons."

Gent lijkt zo de mouwen op te stropen om het tegen Club Brugge op te nemen in de strijd om de handtekening van de speler van Malinwa. Ook Anderlecht heeft Vanlerberghe in het vizier. Gent haalde vrijdag al de 16-jarige Nicolas Raskin weg bij paars-wt. "Hij start de voorbereiding bij de A-kern", laat Louwagie weten.

Lees ook: Sven Kums heeft zijn keuze gemaakt: "Hier wil ik naartoe"