'Anderlecht zint op wraak en gaat voor goudhaantje van Standard'

'Anderlecht zint op wraak en gaat voor goudhaantje van Standard'

26-05-2017 07:45
1

Anderlecht zag onlangs twee getalenteerde jongeren vertrekken. De broers Evangelos (15) en Constantinos Patoulidis (17) verlieten de club voor een nieuw avontuur bij Standard. daar wil Anderlecht nu op zijn beurt een topspeler wegkapen.

Het gaat om de felbegeerde Lillo Guarneri, een doelman die geldt als één van de toppers binnen de Luikse jeugdopleiding. Op zijn veertiende mocht hij al een keer meetrainen met de profs. Onder meer Bayern, Juventus en Monaco willen hem graag, maar Guarneri wil nog niet naar het buitenland. Ook een aanbod van AA Gent werd ondertussen al in de vuilbak gegooid.

Anderlecht wil nu toch nog een poging doen voor de doelman, die nog geen zestien is en dus geen profcontract heeft. In theorie kan hij dus gratis vertrekken bij Standard. Het wordt echter toch een harde dobber voor AA Gent. In een recente Sport/Footmagazine stelde zijn vader nog dit: "Ik ben een fan van Standard en we gaan de club niet verraden". Anderlecht heeft wel nog tot 8 mei volgend jaar om de familie toch te overtuigen.