'Gent heeft beet: transfer van vijf miljoen euro wordt zondag aangekondigd'

  'Gent heeft beet: transfer van vijf miljoen euro wordt zondag aangekondigd'

  vrijdag 19 mei 2017 om 15:39

  KAA Gent heeft een lastig transferdossier afgerond, zo lijkt het. De Buffalo's hengelen al een tijdje naar de diensten van Eupen-revelatie Mamadou Sylla, die indruk maakte dit seizoen. De deal zou nu beklonken zijn. Gent legt veel geld op tafel.

  VOlgens L'Avenir hebben Eupen en Gent een akkoord bereikt omtrent de overgang van Sylla. De Senegalees was dit seizoen goed voor veertien doelpunten, waarvan dertien in de competitie. Eupen leende hem dit seizoen van het Spaanse Espanyol Barcelona. De Panda's lichtten de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro, om zo zelf munt te slaan uit de verkoop van de spits.

  Volgens de Waalse krant legt Gent maar liefst vijf miljoen euro op tafel voor de diensten van de 23-jarige aanvaller. Die beëindigde het seizoen op de bank, maar volgens de krant is dat juist omwille van de transfer. De ploeg uit de Oostkantons wilde niet het risico pakken dat Sylla zich in de overbodige wedstrijden van Play-Off 2 blesseerde.

  De transfer zal zondag, na afloop van de competitie, aangekondigd worden. Club Brugge en Mainz vissen zo achter het net voor de talentvolle aanvaller. 
   

  Poll

  Pakt Gent alsnog de tweede plaats?

  (1308 stemmen)

  Plaats een reactie

  Zetterberg +6142
  vrijdag 19 mei 2017 om 18:41
  Knap werk van Gent dat zeer allert is op de markt!
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  TB87 +295
  vrijdag 19 mei 2017 om 21:51
  Idd, nu nog die 2de plaats pakken en die blauw-zwarten volledig onder de boerengrond steken
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Gent heeft beet: transfer van vijf miljoen euro wordt zondag aangekondigd'