Carrasco kijkt niet op een cent: huwelijk van een half miljoen euro

  Carrasco kijkt niet op een cent: huwelijk van een half miljoen euro

  vrijdag 19 mei 2017 om 15:23

  Een jaar geleden ging hun passionele zoen tijdens de Champions League-finale de wereld rond. Een dolgelukkige Yannick Carrasco zocht toen na zijn doelpunt tegen Real Madrid vriendin Noémie Happart op. De twee zijn ondertussen verloofd en Carrasco kijkt niet op een cent voor het huwelijk.

  Op vrijdag 23 juni geven de twee elkaar het jawoord in Grâce-Hollogne, het geboortedorp van de Luikse schone. Dat het een feest zal worden met alles erop en eraan, mag duidelijk zijn. Volgens Sudpresse heeft de stervoetballer van Atlético Madrid ongelooflijk veel geld over voor het huwelijk. Het feest zou maar liefst drie dagen duren en zo'n 500.000 euro kosten, een duizelingwekkend bedrag.

  Na het huwelijk op vrijdag gaat het feest het hele weekend in het kasteel van Terhulpen. Zo'n 400 genodigden zullen getuige zijn van het megalomane feest. Dat Happart, een ex-Miss België, met Carrasco in het huwelijksbootje stapt, is ook wel opmerkelijk. Ze liet weten het vroeger niet begrepen te hebben op voetballers. "Maar Yannick is geweldig."

  Poll

  Moet Carrasco vertrekken bij Atlético?

  (414 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Carrasco kijkt niet op een cent: huwelijk van een half miljoen euro