Mirallas gaat uitdaging aan: Koeman wil meer van mij: meer assists, meer goals

Mirallas gaat uitdaging aan: "Koeman wil meer van mij: meer assists, meer goals"

17-05-2017 18:50

Kevin Mirallas heeft het duidelijk naar zijn zin bij Everton FC. De pocketspits voetbalt sinds 2012 in Liverpool en verlengde onlangs zijn contract. Dat betekent echter niet dat hij op zijn lauweren zal rusten de komende jaren, integendeel. 

De Rode Duivel is inmiddels 29 jaar oud, maar wil nog steeds progressie boeken. "Ik heb met de trainer gesproken (Ronald Koeman, nvdr.) en hij wil meer van mij: meer assists, meer doelpunten, een grotere constante. Daar zal ik hard voor werken. Ik hoop volgend seizoen zelfs nog beter te spelen dan nu. Al mijn vrienden zeiden me: "Je moet er meer voor doen, je moet er meer voor doen." Ik zal mijn stinkende best doen daarvoor", aldus Mirallas op de clubwebsite.

De relatie met Koeman is opperbest. "Ik heb elke dag met hem gewerkt en hij heeft veel met me gesproken. Hij was een belangrijk deel in mijn beslissing om een nieuw contract te tekenen, want hij gelooft in mijn kwaliteiten. Ik hoop volgend seizoen en de seizoenen nadien nog een betere speler te worden", herhaalt hij. Dit Premier League-jaar was Mirallas goed voor vier doelpunten in het Everton-shirt.