OFFICIEEL: Everton kondigt heuglijk nieuws aan en viert samen met Mirallas feest

OFFICIEEL: Everton kondigt heuglijk nieuws aan en viert samen met Mirallas feest

12-05-2017 20:05

Kevin Mirallas speelt al vijf seizoenen voor Everton, maar er lijkt niet meteen een einde te komen aan zijn periode bij The Toffees. Voorzitter Bill Kenwright liet dinsdag weten dat Mirallas woensdag zijn krabbel zet onder een nieuw langdurig contract.

De huidige verbintenis van de 57-voudige Rode Duivel liep af na volgend seizoen, maar wordt dus opengebroken. Tot wanneer zijn nieuwe contract zal lopen is nog niet duidelijk. Mirallas was dit seizoen goed voor vier doelpunten in 33 optredens. Onze landgenoot kwam elk seizoen bij Everton meer dan 30 keer in actie.

Everton haalde hem destijds weg bij het Griekse Olympiakos. In totaal droeg Mirallas al 171 keer het blauwe shirt van Everton. Daarin scoorde hij 39 doelpunten. Het was voorzitter Kenwright die het nieuws over de contractverlenging de wereld instuurde. Hij deed dat op de Award-uitreiking van Everton in de Royal Liverpool Philharmonic Hall.

Update 12/05 20.04 uur: Everton en Mirallas hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. De Rode Duivel zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020, dat kondigde de club aan via de officiële kanalen.