OFFICIEEL: Moeskroen wijzigt weer, ook het bestuur moet eraan geloven

OFFICIEEL: Moeskroen wijzigt weer, ook het bestuur moet eraan geloven

15-05-2017 20:06
1

Royal Excel Moeskroen kon dit seizoen nipt de degradatie vermijden. Zo'n jaar wil men bij de Henegouwenaren niet meer meemaken. Er werden maandag dan ook serieus wat wijzigingen doorgevoerd in het bestuur.

De club heeft besloten om de samenwerking met sportief managers Yuri Selak en Humberto Paiva te beëindigen. Dat meldt Moeskroen via de officiële kanalen. De mededeling komt er amper vijf dagen na het verkrijgen van de licentie. Zo wil Moeskroen het volgend seizoen duidelijk over een andere boeg gooien.

"De raad van bestuur is uiteraard blij met het verkrijgen van de licentie. We zijn tevreden dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen eindelijk kan aangevat worden", klonk het in de mededeling. "De raad van bestuur heeft op sportief, commercieel en organisatorisch vlak een grondige evaluatie gemaakt van het seizoen 2016-2017."

"Op basis van die evaluatie zullen in de komende weken strategische beslissingen genomen worden door de directie van de club. De raad van bestuur heeft besloten de samenwerking met de sportief managers Yuri Selak en Humberto Paiva niet te verlengen. De club wil hen bedanken voor hun werk in de voorbije twee jaar. Moeskroen zal te gelegener tijd andere nieuwe initiatieven bekendmaken", aldus de club.