Felle Van Buyten geeft Standard flinke trap na: ''Valse verhalen uitgevonden''

Felle Van Buyten geeft Standard flinke trap na: ''Valse verhalen uitgevonden''

09-05-2017 09:58
3

Sergio Conceiçao was de droomkandidaat om de nieuwe coach van Standard te worden. De Portugees zal Aleksandar Jankovic echter niet opvolgen, want hij verlengde zijn contract bij het Franse Nantes. Conceiçao had overiges eerder terug kunnen keren op Sclessin, maar zou vanwege Daniel Van Buyten niet zijn gekomen. Van Buyten reageerde.

Conceiçao was aan het begin van dit seizoen concreet in beeld om het stokje over te nemen van de ontslagen Yannick Ferrera. Toen hij echter hoorde dat Van Buyten tegen zijn komst was, haakte de ex-speler van de Rouches af. Van Buyten reageert in La Dernière Heure op de uitlatingen. De voormalig adviseur van Standard is niet boos op Conceiçao. "Ik neem Sergio Conceiçao niets kwalijk want hij kende het hele verhaal niet. Hij zegt gewoon wat hem ingefluisterd wordt",

Van Buyten is des te scherper voor Standard en geeft zijn vorige werkgever nog een flinke trap na. "Misschien heb ik hem wel een dienst bewezen, want bij Standard komt en gaat de ene coach na de andere. Dus dat zou zijn carrière schade hebben berokkend. Het grootste probleem van Standard is dat niemand zijn verantwoordelijkheid neemt en daarom worden er valse verhalen uitgevonden'', klinkt het zeer fel.