Hazard op weg naar Real? 'Er is al gesproken over zijn positie en salaris'

Hazard op weg naar Real? 'Er is al gesproken over zijn positie en salaris'

26-04-2017 12:20

Er gaan al lange tijd geruchten dat Real Madrid niemand minder dan Eden Hazard wil presenteren als de nieuwe superaanwinst. De Spanjaarden zouden het serieus menen, want volgens Sport/Voetbalmagazine zijn er al gesprekken gevoerd met de Rode Duivel.

"In november vorig jaar al, toen de Rode Duivels het tweeluik tegen Gibraltar (0-6) en Estland (8-1) speelden, had Eden Hazard een gesprek met Real Madrid. José Angel Sánchez, de algemeen directeur van de Koninklijke, reisde toen af naar Brussel en ontmoette er de Rode Duivel", schrijft Sport/Voetbalmagazine in de nieuwste uitgave.

Er zou ook al gesproken zijn over zijn positie en het salaris. "Sánchez legde hem daar ook uit dat hij de opvolger moest worden van Cristiano Ronaldo en dat hij op links zou gaan spelen. Ook over zijn loon in Madrid werd toen al gepraat. Verschillende bronnen melden dat Zinedine Zidane er bij Florentino Pérez op aangedrongen heeft om van de aanwerving van Hazard een topprioriteit te maken."

Hazard moet dus de nieuwe vedette worden bij Madrid. Coach Zidane zou graag een speler van wereldklasse begroeten, zeker nu hij helemaal klaar is met een andere speler van zeer grote naam.