Janevski woedend op vertoonde spel : Had ik elf wissels, had ik het gedaan

Janevski woedend op vertoonde spel : "Had ik elf wissels, had ik het gedaan"

09-04-2017 08:18

Waasland-Beveren blijft op de sukkel. Na een 1-4 nederlaag thuis tegen Union blijven de Waaslanders achter nul punten en en zeven tegendoelpunten na twee wedstrijden in Play-Off 2 hangen.

Ook trainer Cedomir Janevski was niet te spreken over het vertoonde spel van zijn ploeg. "Ik vroeg een reactie van mijn spelers na de wedstrijd van vorig weekend, maar die is er niet gekomen. We speelden opnieuw ver onder ons niveau en dat kan gewoon niet. Als ik elf spelers mocht wisselen, dan had ik dat ook gedaan. Ik ben ontgoocheld in mijn team. We zijn het aan onszelf en aan onze fans verplicht om er nog iets van te maken in deze Play-off 2", vertelt Janevski bij Sporza.

De reactie van Janevski staat in groot contrast met de vreugde in Union. Trainer Marc Grosjean pronkt met zijn ploeg op een eerste plaats met een zes op zes. "We hebben vandaag met overtuiging gespeeld en zo hoort het ook. We scoorden vier keer op verplaatsing en hebben voorlopig nog een perfect rapport, dan kan je als trainer niet anders dan tevreden zijn. Volgende week ontvangen we Standard en ook daar willen we een boeiende wedstrijd van maken. Een mooie club als Union verdient dat", aldus Grosjean.