'Club moet vrezen voor vertrek Refaelov, lokroep vanuit Israël steeds luider'

'Club moet vrezen voor vertrek Refaelov, lokroep vanuit Israël steeds luider'

01-04-2017 08:39

Het wordt mogelijk een hele spelersverloop bij Club Brugge in de zomertransferperiode. José Izquierdo, Björn Engels en Stefano Denswil lijken al te gaan vertrekken. Komt ook Lior Refaelov daar nog bij?

--> Club Brugge weet te scoren in Ghelamco Arena voor bijzonder hoge odds!

De Israëliër heeft er nooit een geheim van gemaakt dat er maar twee clubs zijn waar hij zijn carrière wil beëindigen: Club Brugge en Maccabi Haifa. De dertigjarige middenvelder heeft zijn contract tot 2019 verlengd bij de Bruggelingen. Maar of hij dat ook uitdoet, is nog maar de vraag. Volgens Het Laatste Nieuws kan daar snel verandering in komen.

Er is namelijk opnieuw interesse van zijn ex-club Maccabi Haifi. Voorzitter Ya'akov Shachar ziet de voormalige topclub in verval gaan. Om dat tegen te houden, wil hij serieuze inspanningen leveren om van de ploeg weer een topclub te maken. Refaelov maakt deel uit van die plannen.

Refaelov zou een terugkeer zeker niet uitsluiten, maar volgens de krant komt dat nog te vroeg. Hij zou nog graag één seizoen in Brugge blijven. Al kan daar natuurlijk altijd verandering in komen.