'Griekse topclub wil Bakkali voor de neus van Anderlecht en Club wegsnoepen'

'Griekse topclub wil Bakkali voor de neus van Anderlecht en Club wegsnoepen'

30-03-2017 16:40

Het verhaal van Zakaria Bakkali bij Valencia zit er zo goed als op. De flankaanvaller mag vertrekken bij de Spaanse club. Anderlecht is een optie, maar er is concurrentie.

De belofteninternational wordt nog amper gebruikt door Valencia. Hij zou dan ook mogen vertrekken bij de club. Anderlecht was in de wintertransferperiode al geïnteresseerd en zou in de zomertransferperiode opnieuw een poging wagen. Er is echter concurrentie. Volgens het Griekse Sport24 wil Olympiakos de flankaanvaller lenen van Valencia. Naar verluidt heeft Bakkali wel zin in een Griekse overstap.

Bakkali kwam dit seizoen voorlopig tot zestien optredens in de Primera Division, maar de flankspeler mocht pas één keer van het begin starten. Bakkali moet het vooral doen met korte invalbeurten, waardoor hij in totaal pas 268 minuten op het veld stond. De nu 21-jarige dribbelaar kon tijdens zijn invalbeurten weinig indruk maken, met slechts een treffer en nul assists. 

Ook Club Brugge en één andere Belgische club was geïnteresseerd in de flankaanvaller. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij Valencia.