Er wordt al ernstig rekening gehouden met Antwerp: ''Watch out!''

Er wordt al ernstig rekening gehouden met Antwerp: ''Watch out!''

30-03-2017 14:58

Royal Anwerp FC keert na een lang verblijf in de Tweede Klasse volgend seizoen terug op het hoogste niveau. Francky Dury houdt nu al rekening met de promovendus. 

De coach van Zulte Waregem denkt dat zijn club er na de zomer een concurrent bij krijgt. "Ik zeg vandaag al: "Watch out voor Antwerp!", aldus Dury tegenover Sporza. Dury houdt ernstig rekening met de slagkracht van Patrick Decuyper, met wie hij nog succesvol samenwerkte aan de Gaverbeek. "Zij kunnen in mijn vijver komen vissen. Wij vissen in de linkerkolom en in 6-5-4. Ik ben ervan overtuigd dat Patrick met meer financiële slagkracht en lef in dezelfde vijver wel één of twee profielen van Zulte Waregem, Oostende of Charleroi kan afnemen."

Zoals wisten Dury en Decuyper wat moois neer te zetten bij Essevee. Beide heren hebben nu echter nauwelijks contact met elkaar. Zo feliciteerden zij elkaar nog niet met respectievelijk de promtoie en bekerwinst. "Ik denk dat dat niet is omdat we elkaar niet respecteren. We respecteren elkaar diep, maar er is toch een kleine wonde geslagen. Maar mijn hart - en dat meen ik - gunt het Antwerp en Decuyper. Die heeft het qua resultaten niet slecht gedaan."