Messi gaat om opvallende reden niet akkoord met schorsing voor Argentinië

Messi gaat om opvallende reden niet akkoord met schorsing voor Argentinië

Gepubliceerd: donderdag 30 maart 2017 om 12:40do 30-03-2017 om 12:40

Lionel Messi heeft in een brief aan de FIFA gevraagd of zijn schorsing kan worden geseponeerd. De Argentijn werd voor vier wedstrijden geschorst vanwege het uitschelden van de grensrechter.

De Barça-ster vindt dat zijn tirade compleet verkeerd is geïnterpreteerd. Hij laat in zijn brief weten dat zijn verwensingen geenszins gericht waren aan wie dan ook. "Ik schreeuwde tegen de lucht", schrijft Messi. "Ik ontken dat mijn verwensingen gericht waren aan de official tijdens de wedstrijd tegen Chili en dat mijn gedrag daarom niet valt onder artikel 57 van de FIFA's disciplinaire regels."

Messi probeert met het schrijven van deze brief te voorkomen dat hij ruim negenduizend euro moet betalen en de eerdergenoemde schorsing van vier wedstrijden van het nationale team moet uitzitten. Mocht de schorsing wel blijven staan, dan mist de kleine Argentijn de resterende kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2018 in Rusland.


Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws