UPDATE: Anderlecht maakt zich serieuze zorgen om geblesseerde sterkhouder

UPDATE: Anderlecht maakt zich serieuze zorgen om geblesseerde sterkhouder

20-02-2017 19:29

Slecht nieuws voor René Weiler en zijn team RSC Anderlecht. Kara Mbodji moest tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende met een knieblessure naar de kant. De Senegalese verdediger werd na de eerste helft vervangen voor Uros Spajic.

Afgelopen donderdag kreeg Kara nog rust tegen Zenit Sint-Petersburg, maar dat mocht blijkbaar niet baten. De Senegalees werd tijdens de eerste helft op het veld van Oostende meermaals voorbijgelopen door Landy Dimata.

Tijdens de rust verloste trainer Weiler zijn verdediger uit zijn lijden en verving hem door Spajic. Kara is al langer op de sukkel met een opspelende knieblessure. Dankzij een nieuwe behandeling kon een operatie nog vermeden worden. 

Kara is onder Weiler een sleutelspeler bij paars-wit. Tijdens de transfermercato in januari kon hij vertrekken naar het buitenland, maar Anderlecht hield het been stijf.

UPDATE 19.29: Een dag na de winst van Anderlecht tegen KV Oostende (4-1) brengt Het Laatste Nieuws naar buiten dat men bij Anderlecht bijzonder onrustig is. De Brusselaars hebben weinig hoop in een goede afloop van Kara. De Senegalees blijft maar sukkelen met de knie. Het is nog maar de vraag of hij dit seizoen ooit nog topfit zal zijn.