Anderlecht-huurling geeft de moed niet op: Ik wil nog altijd slagen

  Anderlecht-huurling geeft de moed niet op: "Ik wil nog altijd slagen"

  donderdag 16 februari 2017 om 18:47

  Wout Faes probeert momenteel wat voetbalgeluk te vinden in Nederland. De achttienjarige verdediger wordt door Anderlecht uitgeleend aan sc Heerenveen. De hoop op een doorbraak heeft hij nog niet opgegeven.

  Zijn debuut bij Heerenveen laat nog op zich wachten. Faes staat alvast te popelen om eraan te beginnen. "Ik voel me in elk geval klaar om te debuteren op dit niveau", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Daarom aasde ik ook op een uitleenbeurt deze winter, want bij Anderlecht zag het er niet naar uit dat ik mijn kans zou krijgen."

  De ambities van Faes zijn ook duidelijk. "De komende maanden wil ik laten zien dat ik het niveau aan kan om in de zomer terug te keren, want laat het duidelijk zijn; ik wil nog altijd slagen in Anderlecht."

  Volgens Faes is er alvast genoeg vertrouwen in hem bij Anderlecht. "Dat ze instemden met een uitleenbeurt betekent ook dat ze nog een toekomst zien voor mij en geloven in mijn kwaliteiten", besluit hij. Faes heeft nog een contract tot medio 2018 bij de Brusselaars.

  Poll

  Zal Faes ooit doorbreken bij Anderlecht?

  (60 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht-huurling geeft de moed niet op: "Ik wil nog altijd slagen"