Mogelijk nog niet het einde voor Simons: Hou de deur open voor extra jaar

Mogelijk nog niet het einde voor Simons: "Hou de deur open voor extra jaar"

09-02-2017 09:08
4

Het Gala van de Gouden Schoen werd ook een avond om niet te vergeten voor Timmy Simons. De kapitein van Club Brugge kreeg een Lifetime Achievement Award. Een trofee die je normaal aan het einde van je carrière krijgt. Maar die zit er misschien nog niet aan te komen voor Simons.

"Dit is onverwacht. Ik heb hier weinig woorden voor. Ze kunnen goed zwijgen binnen de club", lacht de veertigjarige Simons. Of hij ook stopt aan het einde van het seizoen, is nog niet zo zeker. "Ik hou nog altijd de deur open voor een extra jaar. Ik bekijk het maand per maand en hoop dat ik in schoonheid kan eindigen", citeert Het Laatste Nieuws de middenvelder.

Ploegmaat Cocu
Simons kreeg de trofee uit handen van Phillip Cocu, zijn ex-ploegmaat en huidig coach van PSV. De Nederlander heeft niets dan bewondering voor de veteraan. "We kenden een fantastische tijd samen. Simons is de eerste naam die een trainer op zijn papier zet", aldus Cocu, die graag meer wil zien van Simons. "Het is een dik verdiende prijs en ik hoop dat hij nog een jaartje doorgaat", besluit hij.