Anderlecht haalt nieuwe spits uit fabriek: Ik verdiende maar 500 euro

Anderlecht haalt nieuwe spits uit fabriek: "Ik verdiende maar 500 euro"

05-02-2017 12:45
1

Anderlecht heeft deze zomer verschillende opvallende versterkingen gehaald, maar de transfer van Dylan Lambrecth deed toch de meeste wenkbrauwen fronsen. Wat komt een onbekende spits uit de amateurreeksen bij Anderlecht zoeken? Lambrecth heeft in La Dernière Heure aan dat hij voluit gelooft in zijn kwaliteiten.

Lambrecth laat aan de supporters van Anderlecht weten dat ze toch iets kunnen verwachten. "Ik ben een complete aanvaller. Ik mis een beetje explosiviteit, maar mijn lengte helpt daar niet bij. Ik heb een goeie techniek, een goed schot, ik kan de bal goed bijhouden en ik kan scoren met het hoofd. Ze vergelijken mij vaak met Olivier Giroud. Hij is natuurlijk sterker, maar ik heb een beetje zijn stijl", aldus Lambrecth.

Lambrecth wil de kans bij Anderlecht niet laten schieten, want het is een enorme vooruitgang voor hem. In Luik verdiende ik ongeveer 500 euro per maand en nam ik er een job in een fabriek bij. Het gebeurde dat ik nachtpost had en meteen daarna naar de training moest. Dat is zwaar, maar de transfer naar Anderlecht maakt veel goed. Het is krankzinnig om van een fabriek naar de grootste club van België te gaan. Ik wil ook mijn bedanken die me altijd heeft gesteund. Zij gelooft in mijn kwaliteiten."