Croizet terug in selectie: Maar ben nog steeds boos op hem

Croizet terug in selectie: "Maar ben nog steeds boos op hem"

27-01-2017 14:07

Yohan Croizet is opnieuw opgenomen in de selectie bij KV Mechelen. Voor de wedstrijd eerder deze week tegen STVV werd de Fransman gepasseerd. Vorig weekend gedroeg hij zich namelijk ongepast na zijn wissel tegen Westerlo. Trainer Yannick Ferrera gaf toelichting bij de selectie van Croizet.

"Ik ben nog steeds boos op hem, maar hij zit toch weer in de selectie", aldus Ferrera met een knipoog op de persconferentie. Croizet reageerde na zijn wissel vorig weekend misnoegd, wat in het verkeerde keelgat schoot bij Ferrera. "Niemand staat boven de club", zei de trainer toen.

Croizet was er snel bij op zich te verontschuldigden. "Dit is een normale sanctie. Ik heb me ongepast gedragen voor de hele groep uit frustratie en irritatie. Ik heb me al verontschuldigd voor de hele groep en de staf. De club en de fans kunnen nog steeds op me rekenen", klonk het op de sociale media.

Croizet speelt sinds afgelopen zomer voor Malinwa. Hij was in 23 officiële wedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists.