OPSTELLING: Opvallende backs moeten Zulte Waregem naar finale schieten

OPSTELLING: Opvallende backs moeten Zulte Waregem naar finale schieten

18-01-2017 19:59

Voor Zulte Waregem en KAS Eupen belooft de eerste officiële wedstrijd van 2017 meteen een cruciale te worden. Beide ploegen kampen woensdagavond namelijk tegen mekaar in de heenmatch van de halve finales van de Croky Cup. De opstelling zijn al bekend.

Francky Dury kiest voor zijn klassieke basiself, op de backposities na dan. Daar staan twee verrassende namen aan de aftrap. Op rechts houdt de herstelde Henrik Dalsgaard Davy De fauw op de bank, terwijl Nigeriaans toptalent Kingsley Madu aan de overzijde hetzelfde doet met Brian Hamalainen. Zowel De fauw als Hamalainen presteerden nochtans sterk voor de winterstop. 

Bij tegenstander Eupen houdt trainer Jordi Condom niet zo van roteren. Dat is ook in 2017 niet veranderd. De Spanjaard kiest voor de verwachte elf namen. Daar hoort ook vaste bekerdoelman Babacar Niasse bij. Hendrik Van Crombrugghe neemt de competitieduels voor zijn rekening. Voorin rekent Condom op de flitsen van Eric Ocansey en (vooral) Henry Onyekuru en het torinstinct van Mamadou Sylla.