UPDATE: Manager van Benteke reageert op tranfergerucht

UPDATE: Manager van Benteke reageert op tranfergerucht

16-01-2017 10:20

Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op Christian Benteke. De Rode Duivel maakte pas afgelopen zomer de overstap van Liverpool naar Crystal Palace, maar zijn werkgever zou volgens de Engelse pers bereid zijn om Benteke nu al te verkopen.

PSG-directeur Patrick Kluivert wil volgens Sunday Express absoluut een spits toevoegen aan de selectie van de Franse topclub. De Nederlandse directeur van PSG denkt daarvoor serieus aan Benteke.Er waren al geruchten dat de Rode Duivel moest vertrekken van Sam Allardyce, maar de Engelse coach ontkende dat meteen.

Benteke werd afgelopen zomer gehaald voor ongeveer 30 miljoen euro, een torenhoog bedrag naar de normen van Crystal Palace. Toch was de Rode Duivel een koopje, want Liverpool heeft zelf maar liefst 46 miljoen euro betaald.

Benteke heeft ondertussen al acht doelpunten gescoord voor Palace. Eerder toonde ook West Bromwich Albion belangstelling in de aanvaller, net als een aantal Chinese clubs. 

Update maandag 10.20 uur: Tegen Inside Futbol reageerde Eris Kismet op transfergerucht. "Net als iedereen lees ik de vele geruchten in deze periode", aldus de zaakwaarnemer van Benteke. "Maar ik heb geen contact met PSG. Niet direct, niet indirect. Benteke focust zich voor honderd procent op Crystal Palace."