'Toptransfer lijkt dan toch mogelijk voor Anderlecht'

'Toptransfer lijkt dan toch mogelijk voor Anderlecht'

12-01-2017 15:50
1

Het is voorlopig nog rustig op de transfermarkt bij Anderlecht. Met Isaac Thelin haalde Anderlecht voorlopig nog maar één nieuwe naam naar het Astridpark. Daar moet echter snel verandering in komen. Een nieuwe doelman is prioriteit voor de Brusselaars.

Er dient wat haast te zitten achter het aantrekken van een nieuwe doelman. Davy Roef wil immers vertrekken, allicht op huurbasis. Hij mag de club echter niet verlaten tot er een alternatief gevonden is. De afgelopen dagen was manager Herman Van Holsbeeck druk in de weer om over de transfer van Koen Casteels te onderhandelen. Die is momenteel bankzitter bij VFL Wolfsburg en wil elders speelminuten gaan opdoen. Een huurovereenkomst lijkt dan ook de meest voor de hand liggende optie te worden voor beide partijen.

Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht een goede kans om de nieuwe werkgever te worden van Casteels. Paars-wit kreeg concurrentie vanuit Napoli en Fiorentina, maar beide ploegen hebben reeds een nieuwe doelman aangetrokken. Hierdoor blijft enkel de interesse van Werder Bremen nog over, maar die club zou Anderlecht gemakkelijk moeten kunnen aftroeven in de strijd om de handtekening van Casteels. Wolfsburg zou wel eerst zelf een doelman ter vervanging willen halen.