Nieuweling Immers schenkt Club Brugge gelijkspel tegen Werder Bremen

09-01-2017 19:48
2

Club Brugge heeft de eerste oefenwedstrijd van de winterstage met een gelijkspel afgesloten. Lex Immers, die zijn eerste speelminuten kreeg, scoorde het enige doelpunt voor de Bruggelingen in het 1-1 gelijkspel.

Beide ploegen begonnen enigszins zenuwachtig aan de partij, met weinig echte kansen tot gevolg. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Club Brugge wel meer aan bod. Dat resulteerde ook in enkele kansen voor onder meer José Izquierdo, Jelle Vossen en Björn Engels. Een doelpunt viel er echter niet.

De tweede helft begon Club Brugge met een vrijwel volledig nieuwe ploeg. Engels was de enige speler die op het veld bleef staan. Nieuwe aanwinsten Helibelton Palacios, Ethan Horvath, Lex Immers en Carlos Strandberg kregen hun eerste minuten.

Voor veel verandering in het spel zorgde dat niet. Club Brugge, met een bedrijvige Immers op kop, bleef het spel maken. Echt grote kansen kwamen er echter niet. Tien minuten voor tijd was het dan toch raak voor thuisploeg Werder Bremen. Jongeling Johannes Eggestein maakte er 1-0 van. Club Brugge leek op een verlies af te stevenen, maar daar ging Immers duidelijk niet akkoord mee. Vijf minuten voor tijd scoorde hij de gelijkmaker met een bijzonder harde schuiver.