'Benteke krijgt snel nieuwe ploeggenoot, Allardyce aast op oude bekende'

'Benteke krijgt snel nieuwe ploeggenoot, Allardyce aast op oude bekende'

01-01-2017 12:00

Patrick van Aanholt staat voor een transfer in de Premier League, als we The Daily Mail mogen geloven. De linksback van Sunderland wordt begeerd door zijn ex-manager Sam Allardyce, die onlangs aan de slag is gegaan bij het Crystal Palace van Christian Benteke.

Het gerucht luidt dat Allardyce zijn voormalige club Sunderland wil beroven van Van Aanholt én dat The Black Cats misschien wel willen meewerken. Op die manier kan Sunderland het transferbudget namelijk aanvullen. Niet alleen Van Aanholt is een doelwit van de kersverse Palace-manager Allardyce. Ook Arsenal-back Kieran Gibbs en Norwich City-speler Robbie Brady staan op de verlanglijst.

Allardyce is op zoek naar een vervanger voor Pape Souare, die onlangs een autocrash meemaakte. Daardoor lijkt zijn toekomst bij de Londenaren onzeker. De 26-jarige Van Aanholt kent Allardyce nog uit diens periode bij Sunderland. De Nederlander is dit seizoen een vaste basisklant in het Stadium of Light, ook al kende hij een stroeve start onder manager David Moyes.