De Boer laat van zich horen: 'Voor het uitvoeren van dit project meer tijd nodig'

De Boer laat van zich horen: 'Voor het uitvoeren van dit project meer tijd nodig'

01-11-2016 14:35
1

Frank de Boer vindt dat hij niet voldoende tijd heeft gekregen bij Internazionale om zijn project tot een succes te maken. De gewezen Ajax-trainer richt zich dinsdag kort na zijn ontslag tot de supporters van de Nerazzurri.

'Jammer dat het zo moest eindigen', schrijft De Boer op zijn Instagram-pagina. 'Voor het uitvoeren van dit project was meer tijd nodig. Ik wil alle fans bedanken voor de steun die ik heb gekregen in de afgelopen maanden. Forza Inter'. De 46-jarige Nederlander stond slechts veertien officiële wedstrijden en 85 dagen aan het roer, voordat hij dinsdagmiddag zijn ontslag kreeg.

Jeugdtrainer Stefano Vecchi zit donderdag op de bank wanneer Inter het in de Europa League opneemt tegen Southampton. De gevallen grootmacht uit Milaan staat in de Serie A momenteel op de twaalfde plaats met veertien punten. De Boer leed afgelopen zondag bij Sampdoria (1-0) al de vijfde competitienederlaag van het seizoen. Dat bleek dus de druppel.

Inter gaat al op zoek naar de negende trainer sinds José Mourinho na de Champions League-winst in 2010 naar Real Madrid vertrok.