Basisspeler Kums verliest in eerste thuiswedstrijd bij Udinese

18-09-2016 16:36

Udinese speelde zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen Chievo Verona. Bij de thuisploeg stond Sven Kums de volledige wedstrijd tussen de lijnen. Het mocht echter niet zijn voor Kums, Udinese verloor met 1-2.

De match begon nochtans goed de thuisploeg. Aanvaller Duvan Zapata kopte na 25 minuten de 1-0 binnen op aangeven van Emil Hallfredsson. Kums past zich duidelijk al snel aan zijn nieuwe ploeg. De Watford-huurling werd bij de Italianen namelijk al aangeduid om de stilstaande fases te nemen.

Het venijn zat echter nog in de staart voor Udinese. Acht minuten voor tijd maakte Lucas Nahuel Castro de gelijkmaker namens Chievo Verona. Tot overmaat van ramp liet Fabrizio Cacciatore in het slot de netten nog is trillen voor de uitploeg, 1-2. Kums had zich zijn thuisdebuut waarrschijnlijk anders voorgesteld. Udinese zakt door het verlies naar een gedeelde negende plaats met zes punten uit vier wedstrijden.