Maes selecteert vier twijfelgevallen voor topper tegen Anderlecht

Maes selecteert vier twijfelgevallen voor topper tegen Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2016 om 20:27vr 16-09-2016 om 20:27

Zondag staat de topper tussen KRC Genk en Anderlecht op het programma. Natuurlijk willen de Limburgers de drie punten thuishouden, maar dat wordt niet eenvoudig. Zeker nu er nog enkele jongens twijfelachtig zijn.

Donderdag verloor KRC Genk met 3-2 Rapid Wien. De nederlaag in de Europa League bracht niet alleen een mentale tik met zich mee. Deze zorgde ook voor fysiek ongemak. Vrijdag bleven onder meer door het Europese duel vier spelers binnen. Zij deden niet mee aan de gesloten training.Het waren Thomas Buffel, Omar Colley, Mbwana Samatta en Leon Bailey die de groepstraining lieten schieten. 

Buffel en Colley hebben last van hun hamstring. Samatta sukkelt met zijn knie en Bailey heeft last van zijn enkel. Toch behoren de vier spelers tot de voorlopig selectie van Peter Maes voor het duel tegen Anderlecht, dat zondag om 14u30 aanvangt.D at liet KRC Genk zelf weten via de officiële kanalen. 

De voorlopig selectie: Bizot, Brabec, Nastic, Colley, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, Susic, Trsossard, Wouters, Buffel, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Heynen, Jackers, Bailey, Coucke, Castagne, Samatta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

Winst voor KRC Genk
48%
Winst voor Anderlecht
37%
Een gelijkspel
15%
(618 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws