OFFICIEEL: Standard laat spits dan toch vertrekken naar Tsjechië

OFFICIEEL: Standard laat spits dan toch vertrekken naar Tsjechië

Gepubliceerd: donderdag 8 september 2016 om 19:18do 08-09-2016 om 19:18

Standard heeft nog een speler weten schrappen uit de ruime kern. Benjamin Tetteh verlaat de club en trekt naar FC Slovacko. De Tsjechische club leent de Nigeriaan voor één seizoen. 

Standard kondigde de transfer aan via de clubwebsite. "Standard de Liège, 1. FC Slovácko en Benjamin Tetteh hebben een akkoord bereikt. Onze jonge Ghanese aanvaller wordt uitgeleend aan de Tsjechische club tot het einde van dit seizoen zonder aankoopoptie", klinkt de boodschap. Tetteh zal dus toch te zien zijn in de Tsjechische competitie. Eerder raakte bekend dat ook Dukla Praag interesse toonde in de spits. 

Tetteh speelde de afgelopen jaren zeventien wedstrijden voor Standard. Daarin wist hij tweemaal te scoren. Bij FC Slovacko hoopt de Ghanees zijn carrière een nieuwe impuls te geven. De Tsjechische club staat momenteel op een elfde plaats in de plaatselijke competitie. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws