'Chelsea verandert geweer van schouder in strijd om Lukaku, Everton gecharmeerd'

'Chelsea verandert geweer van schouder in strijd om Lukaku, Everton gecharmeerd'

Gepubliceerd: woensdag 17 augustus 2016 om 15:48wo 17-08-2016 om 15:48

Chelsea FC geeft de strijd om Romelu Lukaku nog lang niet op. De Londenaren proberen de Rode Duivel al wekenlang terug te halen naar Stamford Bridge, maar Everton FC ligt voorlopig dwars met een transferprijs van 80 miljoen euro. Bij Chelsea heeft men nu een nieuwe strategie bedacht.

The Blues zijn bereid om, naast een serieuze som geld, ook Loïc Rémy richting Liverpool te sturen. Dat weet althans het Britse Express. Die poging zou wel eens kans op slagen kunnen hebben, want Everton zou geïnteresseerd zijn in de diensten  van de Franse aanvaller, die een ideale opvolger kan worden voor Lukaku.

Rémy hoeft overigens niet te vrezen voor zijn nabije toekomst. Ook Crystal Palace en het Spaanse Villarreal CF azen namelijk op zijn diensten. Lukaku zal het nieuws alvast positief ontvangen. Na een sterk seizoen staat de spits helemaal open voor een transfer naar Chelsea, waar hij in een eerdere passage niet kon doorbreken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws