Clubs moeten niet aankloppen bij Ndidi: Ik focus mij volledig op Genk

Clubs moeten niet aankloppen bij Ndidi: "Ik focus mij volledig op Genk"

13-07-2016 12:22
0

Wilfred Ndidi is momenteel grof wild op de transfermarkt. Duitse clubs staan in de rij om de Nigeriaan van Genk over te nemen. Aan een vertrek bij de Limburgers lijkt hij echter nog niet te denken.

Borussia Dortmund, Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Hamburg, Hoffenheim, FC Keulen, Stuttgart, ... Allemaal staan ze in de rij om de Nigeriaan over te tekenen. Ook uit Engeland is er interesse voor de middenvelder. Maar de Nigeriaan laat zich niet uit zijn lood slaan. "Dat houdt mij echt niet bezig", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

"Ik weet trouwens niet of dat allemaal waar is van die clubs uit Duitsland. Ik focus mij volledig op Genk. Ik ben nog maar negentien. Ik weet ook niet of het verstandig is om nu al de stap te zetten naar een andere competitie. Ik voel me trouwens goed in Genk. Fijne club, fijne ploegmaats, fijn publiek." Ndidi zette in februari nog zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2020 bij Genk. De Limburgers lijken dus ook niet van plan te zijn om hem zomaar te laten gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie