Dit was de voormiddag: klap voor Wilmots, Perbet is hot en Genk slaat toe

Dit was de voormiddag: klap voor Wilmots, Perbet is hot en Genk slaat toe

03-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Carrasco op de sukkel
Na zijn fantastische prestatie in de Champions League-finale kijkt iedereen uit naar de rentree van Yannick Carrasco bij de Rode Duivels. Marc Wilmots kreeg echter slecht nieuws te horen. De vleugelaanvaller heeft nog steeds te veel last van zijn enkelblessure.

Iedereen wil Gouden Stier 
Jérémy Perbet is hot op de transfermarkt. De Franse aanvaller, die zich afgelopen seizoen tot topschutter kroonde in de Jupiler Pro League, staat in de belangstelling van liefst drie Belgische topclubs. Zowel Anderlecht, AA Gent als Club Brugge trekken aan zijn mouw.

Opruimwerken Verhaeghe
De Belgische voetbalbond kampt met serieuze financiële tekorten. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe werkt achter de schermen aan een betere toekomst. Hij stelde alvast een zevenstappenplan voor.

Bolide voor Genk
De twintigjarige Kingsley Madu heeft zich bij het Slowaakse Trencin in de kijker gespeeld van enkele Belgische topclubs. De razendsnelle linksback wordt gevolgd door onder meer Club Brugge en Standard, maar Genk lijkt aan het langste eind te trekken.

Home sweet home voor Cavanda?
Rode Duivel Luis Pedro Cavanda mag vertrekken bij zijn werkgever Trabzonspor. In de Turkse media is sprake van drie geïnteresseerde Belgische clubs: Anderlecht, Club Brugge en Genk zouden de jacht hebben geopend.