Dit was de dag: Trainers tekenen, kritiek op Preud'homme en verloren zoon

Dit was de dag: Trainers tekenen, kritiek op Preud'homme en verloren zoon

Gepubliceerd: donderdag 14 april 2016 om 20:00do 14-04-2016 om 20:00

In de rubriek 'Dit was de de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 20u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Preud'homme moet het ontgelden
Michel Preud'homme zal ook tegen Anderlecht op de tribune moeten zitten, en zijn gedrag kreeg veel kritiek in de Vlaamse pers. In de Franstalige media is hij kennelijk nog minder populair. "Hij is een verwerpelijke persoon", klinkt het over de taalgrens.

Kans voor Thuram
Standard-coach Yannick Ferrera doet in Play-Off 2 niets anders dan experimenteren, en hij staat zowaar nog aan de leiding in de poule. Zondag wacht een moeilijke match op Moeskroen-Péruwelz, en daar vist hij een verloren zoon op, doelman Yohann Thuram.

Peeters blijft
Westerlo heeft Bob Peeters twee jaar langer vastgelegd. De trainer nam in de loop van het seizoen het roer over van Harm van Veldhoven en kon Westerlo in extremis behoeden voor degradatie. Peeters is blij met het vertrouwen

Leko is een kanarie
Donderdagmiddag heeft STVV dan weer Ivan Leko als nieuwe trainer voor volgend seizoen voorgesteld. De Kroaat was duidelijk in zijn nopjes tijdens zijn presentatie. Hij wil van Stayen weer een hel maken

Toptalent op weg naar City
Manchester City ligt naar verluidt in poleposition in de strijd om de handtekening van Amadou Diawara. De achttienjarige middenvelder van Bologna moet zo'n vijftien tot achttien miljoen euro kosten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws