OFFICIEEL: Peeters twee jaar langer aan de slag in 't Kuipje

OFFICIEEL: Peeters twee jaar langer aan de slag in 't Kuipje

14-04-2016 16:17

Westerlo heeft Bob Peeters twee jaar langer vastgelegd. De trainer nam in de loop van het seizoen het roer over van Harm van Veldhoven en kon Westerlo in extremis behoeden voor degradatie. De club kondigde het nieuws donderdag zelf aan.

Westerlo bengelde lang onderaan, maar door winst op de laatste speeldag dwong het een verlengd verblijf in Eerste Klasse af. De twee partijen waren zeer tevreden over de samenwerking en wilden graag met elkaar door. Dat is nu bevestigd.

Peeters ondertekende donderdag een contract voor twee bijkomende seizoenen. "Ik voelde me vanaf minuut één goed in Westerlo en kreeg de steun van de fans. Dat heeft ook een grote rol gespeeld in de redding. Ik wou ook absoluut verder bouwen aan dit verhaal", aldus Peeters op de officiële website.

Nog geen ambities
De trainer wil nog geen ambities de wereld in sturen."We moeten eerst de kern samenstellen alvorens we doelstellingen gaan uitspreken", verduidelijkt Peeters. "De nodige transfers afhandelen is de volgende stap. Bij deze wil ik de club van harte bedanken voor het vertrouwen", besluit hij.

Peeters begon het seizoen zelf bij Lokeren, maar werd daar wegens teleurstellende resultaten aan de deur gezet. Dat deed Westerlo even later ook met van Veldhoven en de Kempenaars haalden daarop Peeters binnen, met succes.