Hayen maakt grote indruk bij Club Brugge: Hij slaagt er elke match in

Hayen maakt grote indruk bij Club Brugge: "Hij slaagt er elke match in"

25 april - 23:14
23

Op korte tijd heeft Nicky Hayen als (interim-)trainer van Club Brugge flink wat indruk kunnen maken. Hayen wist ook afgelopen woensdag weer knap te winnen van KRC Genk, wat hem van Tom Boudeweel enkel maar lof opleverde.

De journalist ziet ook hoe Hayen er keer op keer in slaagt om Club Brugge helemaal klaar te krijgen voor een absolute topper. "Je moet het Nicky Hayen nageven: hij slaagt er toch elke match in om de zwakte bij de tegenstander te vinden", geeft hij aan bij Sporza.

Voorlopig verloor Hayen ook nog geen enkele keer met Club Brugge. "Zijn game plan in de play-offs en tegen PAOK klopte altijd", gaat Boudeweel verder. "Daarnaast heeft hij de volledige ploeg mee in zijn verhaal: iedereen gelooft in hem en omgekeerd. Meer moet je als trainer niet doen", klinkt het.

Dankzij die goede resultaten is Club Brugge weer een titelkandidaat, al oordeelt Boudeweel ook dat men bij Blauw-Zwart nog niet moet denken dat die titel al zeker is. "In de play-offs kan het ook snel weer kantelen. Als blauw-zwart nog 5 keer zijn niveau van tegen Genk haalt, worden ze natuurlijk kampioen. Maar wat als Anderlecht volgende week weer 5 punten voor staat", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.