Janssen reageert na gele kaart na drie seconden: “Besef dat dit niet het beste is”

Janssen reageert na gele kaart na drie seconden: “Besef dat dit niet het beste is”

5 mei - 14:29
12

De start van Royal Antwerp FCClub Brugge verdwijnt de geschiedenisboeken in. Vincent Janssen pakte immers na drie seconden een gele kaart, de snelste gele kaart ooit in de Belgische Eerste Klasse. Tijdens de rust van de match reageerde de Nederlandse spits op zijn karton.

Het eerste fluitsignaal had nog maar net geklonken of Janssen deelde een beuk uit aan Raphael Onyedika. "Ik was een beetje opgezweept", stelde Janssen voor de camera van Eleven Sports. De Nederlander gaf toe dat hij in de fout ging. "Dit is niet de beste manier. Dat besef ik zelf ook."

Voor de overtreding van Janssen viel Onyedika de spits op. "Ik kreeg als een blok. Ik wilde iets terugdoen. Soms word je een beetje meegesleept. Ik liet mij een beetje gaan", gaf Janssen toe.

In Antwerp – Club Brugge kregen we voor rust nog meer strijd te zien, maar weinig goed voetbal. 0-0 was dan ook de logische ruststand.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.