“Moet Vanaken niet in EK-selectie als er 26 spelers worden toegestaan?”

“Moet Vanaken niet in EK-selectie als er 26 spelers worden toegestaan?”

26 april - 08:28 Laatste update: 10:20
93

Hans Vanaken zit in bloedvorm met Club Brugge. De middenvelder is de dirigent van de sterke reeks van Blauw-Zwart, zowel in de competitie als in Europa. Analist Marc Degryse is lovend.

Tegenover Het Laatste Nieuws gaat Degryse nog een stap verder. “Het vormpeil van Vanaken is al een tijdje bijzonder hoog. Het is een gedachte die opwelt bij mij: moet Tedesco deze Vanaken niet opnemen in zijn EK-selectie als de UEFA selecties van 26 spelers toestaat? Vanaken heeft toch iets speciaals. Intussen zijn wel meer spelers in goede vorm bij Club.”

Voorlopig is het nog afwachten op een officieel bericht, maar Tedesco zou voor het EK in Duitsland in plaats van 23 spelers, 26 spelers kunnen selecteren. Dat betekent dat meer spelers mogen hopen op een plekje voor het EK. Vanaken maakte altijd deel uit van de selectie onder Roberto Martinez, maar Tedesco lijkt andere namen de voorkeur te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)