Opvallend gerucht: 'KRC Genk richt het vizier op ex-speler'

Opvallend gerucht: 'KRC Genk richt het vizier op ex-speler'

6 mei - 22:16 Laatste update: 22:32
3

KRC Genk staat komende zomer opnieuw voor flink wat veranderingen en zal enkele sterkhouders moeten vervangen. Bilal El Khannouss lijkt te gaan vertrekken terwijl ook Maarten Vandevoordt andere oorden opzoekt. Voor die laatste komt er mogelijk nog een opvallende oplossing.

Genk heeft vorige zomer al geanticipeerd op het vertrek van Vandevoordt door Hendrik Van Crombrugge aan te trekken. De voormalige doelman van RSC Anderlecht dient momenteel als back-up, maar naar verwachting zal hij volgend seizoen de nummer één positie innemen. De achttienjarige Mike Penders kan zich in zijn schaduw verder ontwikkelen. Al sluit Sacha Tavolieri niet uit dat er nog een extra doelman komt.

Volgens de fervente X'er Sacha Tavolieri denkt Genk namelijk aan een terugkeer van Tobe Leysen. De 22-jarige doelman verliet Genk afgelopen zomer nog voor Oud-Heverlee Leuven, waar hij een belangrijke pion werd en zich serieus in de kijker kon spelen.

Zijn indrukwekkende optredens aan Den Dreef trokken zelfs de aandacht van Internazionale, die hun legendarische voormalige doelman Samir Handanovic stuurden om Leysen aan het werk te zien. Ook Genk zou nu denken aan zijn komst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.