De Bruyne doet monden openvallen: ‘Hij is de beste PL-middenvelder ooit'

De Bruyne doet monden openvallen: ‘Hij is de beste PL-middenvelder ooit'

26 april - 08:11
18

Kevin De Bruyne was weer belangrijk voor Manchester City in de 0-4 zege op het veld van Brighton. De middenvelder deed deze keer monden openvallen met een vliegende kopbalgoal á la Van Persie.

Sky Sport-analist Jamie Redknapp spaart zijn lof niet en noemt De Bruyne de beste Premier League-middenvelder ooit. “Kijk, we hebben in de Premier League al geweldige middenvelders gekend, zoals Steven Gerrard, Frank Lampard, David Silva of Yaya Touré. Maar ik vind De Bruyne nóg iets beter. Hij doet dingen die je nog nooit gezien hebt.”

Redknapp vindt De Bruyne ‘out of this world’. “De passes waarmee hij al gestrooid heeft in zijn carrière, en zeker in Engeland: er zijn er niet veel die dat kunnen. Bovendien kan hij verschillende soorten goals maken. Nu blijkt hij ook nog eens al duikend te kunnen scoren met het hoofd. Dat had ik niet verwacht van hem. Elk keer ik hem zie spelen, zit ik met open mond te kijken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.