Tweede of derde, maar RSC Anderlecht wordt geen kampioen

"Tweede of derde, maar RSC Anderlecht wordt geen kampioen"

25 april - 22:00
43

De titelstrijd blijft razend spannend, maar RSC Anderlecht lijkt toch de grote favoriet te zijn. Het is helemaal alleen leider en blijft maar punten sprokkelen. Toch gelooft niet iedereen in een Brusselse titel.

Club Brugge is bezig aan een sterke Play-Offs, maar speelde voorlopig voornamelijk thuiswedstrijden en heeft nog een achterstand van twee punten. Daarnaast is er nog Union, dat nog geen enkel punt wist te sprokkelen in de PO. Anderlecht lijkt dus de beste papieren te hebben om de titel te pakken, al gelooft Nordin Jbari er nog steeds niet in.

Voor de analist is het duidelijk dat paars-wit de titel niet zal pakken. "Tweede of derde, maar ze worden geen kampioen. Ik zie ze in ieder geval geen kampioen worden", gaf hij aan bij La Tribune. Volgens hem zal onder meer het uitvallen van Thorgan Hazard nog een grote rol spelen. "Tegen Genk, een match waarin je de bal moest kunnen bijhouden, zagen we meteen dat hij er niet bij was."

Op de koop toe zag men bij RSC Anderlecht ook Anders Dreyer en Kasper Schmeichel nog uitvallen tegen Cercle Brugge. Het is dus nog maar de vraag of zij weer snel fit raken voor de komende partijen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.