‘Zorgen bij RWDM om kapitein Reine-Adélaïde, in ergste geval een hersenbloeding’

‘Zorgen bij RWDM om kapitein Reine-Adélaïde, in ergste geval een hersenbloeding’

4 mei - 22:18 Laatste update: 23:27
1

RWDM maakt zich na de 1-3 nederlaag tegen Sporting Charleroi zorgen om de gezondheid van Jeff Reine-Adélaïde. De aanvoerder van RWDM kreeg vlak voor rust een bal hard in zijn gezicht en bleef een tiental minuten op de grasmat liggen. Hoofdtrainer Yannick Ferrera vertelt over de situatie.

Toen Reine-Adélaïde de bal in zijn gezicht kreeg en naar de grond ging, wisten hulpverleners direct dat het ernstig was. Ook hoofdtrainer Ferrera maakt zich zorgen over Reine-Adélaïde. “Maar hoe ernstig zijn hoofdletsel is, kunnen we nog niet inschatten”, citeert Sporza de hoofdtrainer.

Met een bebloed gelaat werd Reine-Adélaïde naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis moeten testen uitwijzen hoe ernstig de blessure is. In het slechtste geval is er sprake van een hersenbloeding.

Ferrera sloot als volgt af over de blessure van Reine-Adélaïde bij RWDM. “Dit seizoen zullen we hem dus niet meer aan het werk zien. Maar we hopen vooral dat het allemaal weer goed komt met hem”, besloot de hoofdtrainer van RWDM.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.